TERRE EXOTIQUE Raudonieji Voatsiperifery pipirai, 50 g

  • Kraunamos nuotraukos

    TERRE EXOTIQUE Raudonieji Voatsiperifery pipirai, 50 g

    Kaina 1019
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Šią prekę turime sandėlyje.

    PREKĖ YRA SANDĖLYJE

    PREKĖ IŠPARDUOTA
    Į krepšelį 
    Prekės ženklas
    Tinkamiausia [1]
    Viskam
  • Raudonieji Voatsiperifery pipirai kilę iš Piperaceae botanikos šeimos. Jo pavadinimas kilęs iš „voa“, kuris reiškia vaisius, ir „tsiperifery“ iš Madagaskaro (Piper borbonense), reiškiančio augalo pavadinimą. Madagaskaro pietryčiuose šie laukiniai pipirai skinami tik nuo jaunų ūglių, nuo birželio iki rugpjūčio.

    Raudonųjų „Voatsiperifery“ pipirų kokybė gaunama kruopštaus skynimo proceso metu. Pipirų grūdeliai ne visi bręsta tuo pačiu metu, todėl ant to pačio augalo gali būti ir neprinokusių žaliųjų pipirų, kaip ir visiškai prinokusių raudonųjų pipirų. Taigi, aitrieji pipirai skinami skirtingais brandos tarpsniais, atsižvelgiant į reikalingą pipirų rūšį: raudonieji „Voatsiperifery“ pipirai skinami visiškai subrendę.

    Šis mažas pipiras turi gana aštrų egzotinį skonį. Pipirų specialistai šiais pipirais gardina žuvį, veršiena, keptą jūros ešerį ir keptą omarą.

    Taip pat, šio pipiro gaivios ir vaisinės natos pagyvins šokoladinius desertus, žuvį ir keptą raudoną mėsą. Norėdami, kad atsiskleistų geriausi šio reto Madagaskaro pipiro skoniai, jį grubiai susmukinkite grūstuvu. Atsargiai, nekepkite pipirų per ilgai, nes jie pasidaro ypač kartūs.

    Sudedamosios dalys: Piper borbonense.

    Grynasis kiekis: 50 g. Kilmės šalis: Madagaskaras.

    Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.