Vertikali rūkykla - grilis Fornetto Razzo 18'" juodas

  • Vertikali rūkykla - grilis Fornetto Razzo 18'" juodas

    Kaina 499 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Prekė išparduota.
    Susisiekite

    PREKĖ YRA SANDĖLYJE

    PREKĖ IŠPARDUOTA
    Prekės ženklas
    Rūkyklos tipas
    Anglinė
    Ilgis, cm
    46
    Aukštis, cm
    117.8
  • Su Fornetto Razzo vertikalia rūkykla – griliumi Jūs galėsite rūkyti, kepti, troškinti ir grilinti visai kaip su dauguma kitų anglinių grilių, tačiau kaip rūkykla ji Jūs nustebins. Bonus variantas - su ja galima kepti kaip tandyre - taip vadinamas hot&fast kepimas.

    Su Fornetto Razzo rūkykla ne viena BBQ komanda yra pelniusi BBQ čempionų titulus savo šalyse, pvz. Australijoje, Olandijoje, Italijoje, o dabar ją galima įsigyti ir Lietuvoje.

    Nesileiskite apgaunami Fornetto Razzo išorinės išvaizdos.

    Fornetto Razzo buvo sukurta galvojant apie rimtus namų virtuvės šefus: patogių proporcijų, lengvai padidinama arba pamažinama, Fornetto Razzo Jums leis pagaminti daugybę visokių patiekalų: nuo paprastų kepsnelių ant grilio iki gerai iškeptos ir išrūkytos krūtininės ar keptos ir rūkytos anties.

    Komplektacijoje yra keli aukštai grotelių maistui, grotelės anglims, riebalų surinkimo indas/deflektorius, kabliai ir kiti būtini tokio daikto atributai kaip sklendės, termometras, durelės, rankenos ir pan. leis Jums mėgautis maisto ruošimu.

    Naudodami Fornetto Razzo rūkyklą Jūs galėsite išrūkyti ką tik pagautą žuvį ir iškepti visą nemažą kalakutą. Dėka idealios temperatūros kontrolės Jūsų ruošiamas maistas visuomet iškeps ar išrūks tobulai. Tikrai gerai, kad ši rūkykla nėra labai inertiška temperatūrai - t.y. jei ir užkelsite temperatūrą, gana lengvai ją ir nuleisite. Viskas susiveda į oro srautą ir anglis. Geriausias kuras šiai rūkyklai yra anglies briketai!

    Jei tik reikia paruošti daugiau maisto, visuomet galėsite įterpti papildomą praplėtimo sekciją, o esant poreikiui visada galima paversti Fornetto Razzo į įprastinį anglinį grilį.

    Pagrindinės Fornetto Razzo grilio - rūkyklos savybės:

    • Pagamintas iš 1,1 mm plieno, kuris yra padengtas karščiui atsparia emale iš išorės ir vidaus, todėl tarnaus labai ilgai.
    • Visi grilio vidaus elementai: grotelės, kabliai, krepšiai, riebalų surinkimo indas/ vandens vonelė, laikikliai ir pan. pagaminti iš aukštos kokybės 304 klasės nerūdijančio plieno tinkamo sąlyčiui su maistu.
    • Dydis: skersmuo 18 colių (46 cm), taip pat būna 22‘ (56 cm), aukštis ant kojų 117 cm.
    • Kepimo plotas: 1 grilio grotelės, 2 grilio krepšiai, 12 kablių dangčio apačioje išdėstytų 2 žiedais. Grotelių ir krepšių skersmuo 39 cm. Taigi - trys kepimo aukštai ir dar krūva kablių mėsai ar iešmams pakabinti.
    • Svoris – 24,5 kg.
    • Vandens vonelės/deflektoriaus tūris – 6,79 litro
    • Garantija – 2 metai.

    Fornetto Razzo pasižymi neįtikėtinu lankstumu:

    1. su juo galima rūkyti maistą tiek šaltai, tiek, šiltai, tiek ir karštai,
    2. su juo galima kepti maistą netiesioginėje kaitroje – low&slow
    3. su juo galima kepti maistą kaip tandyre – karštai ir greitai – hot&fast - kaip tandyre
    4. su juo galima kepti maistą vandens garuose – troškinti
    5. su juo galima kepti maistą tiesioginėje kaitroje, netgi ir picas

    Jei kylą klausimų – skambinkite, papasakosime!

     

    Jei pritrūksta vietos, galima įdėti praplėtimo sekciją ir Jūsų Fornetto Razzo padidės dvigubai.

     

    Taigi, Fornetto Razzo yra neįtikėtinai lankstus: nei vieno segmento, vienas segmentas, 2 segmentai ar netgi trys segmentai, sujunkite tiek kiek Jums reikia.


    Segmentai vienas su sujungiami specialiai įtaisytais laikikliais.


    Durelės šonuose. Kiekviename segmente yra įrengtos durelės, kad bet kuriuo metu galėtumėte stebėti savo maistą, arba pridėti anglių ar briketų, jei tik yra poreikis. Durelių rankenos apsaugo nuo karščio.


    Oro reguliavimo sklendės. Viena įrengta Razzo viršuje, o dvi sklendės yra įrengtos apačioje. Šių sklendžių pagalba galėsite nustatyti idealią Jums reikalingą temperatūrą laipsnių tikslumu.


    Maisto kabliai. Dangčio apatinėje dalyje yra įrengti laikikliai kabliams. Esant poreikiui kablius galima nukabinti.


    Termometras. Dangčio viršuje yra įrengtas kokybiškas termometras, kuris Jums parodys karšto oro srauto temperatūrą, todėl visuomet žinosite kokioje temperatūroje kepa Jūsų maistas.


    Patikimos rankenos. Stiprios rankenos su karščio apsaugomis yra įrengtos visose reikalingose vietose, kad galėtumėte saugiai ir nenusidegindami pakelti Razzo ar jo dangtį.


    Skylės nuotolinio termometro zondams. Patogiose vietose segmentuose yra paruoštos angos skaitmeninių termometrų zondams, kad Jums nereikėtų darinėti dangčio ar durelių norint išmatuoti temperatūrą.

     

    Stabilumas. Fornetto Razzo stovi ant 3 stabilių kojų, kurios pritaikytos išlaikyti jo ir maisto svorį.

     

    Keletas Fornetto Razzo panaudojimo būdų:

    1. Šaltas rūkymas. Sudėkite rūkymui paruoštą maistą į krepšius, ant grotelių ar pakabinę ant kablių. Įdėkite šalto rūkymo generatorių į anglių krepšį ir užkurkite. Vos praverkite sklendes, kad oras kartu su dūmu cirkuliuotų. Sudėkite maistą ir rūkykite.
    2. Karštas rūkymas. Sudėkite rūkymui paruoštą maistą į krepšius, ant grotelių ar pakabinę ant kablių. Užkurkite anglis ar briketus bei sureguliuokite temperatūrą iki Jūsų norimos. Įdėkite rūkymo kaladėlių ar rūkymo drožlių. Naudokite riebalų surinkimo indą/vandens vonelę su vandeniu arba be, pagal Jūsų poreikį.
    3. Low&slow kepimas. Užkurkite anglis ar briketus bei sureguliuokite temperatūrą iki Jūsų norimos. Sudėkite maistą į krepšius, ant grotelių ar pakabinę ant kablių. Naudokite riebalų surinkimo indą kaip deflektorių, galima jį pripildyti druskos ar smėlio, kad negarintų riebalų.
    4. Low&slow kepimas kartu su rūkymu. Užkurkite anglis ar briketus bei sureguliuokite temperatūrą iki Jūsų norimos. Sudėkite rūkymui paruoštą maistą į krepšius, ant grotelių ar pakabinę ant kablių. Įdėkite rūkymo kaladėlių ar rūkymo drožlių. Naudokite riebalų surinkimo indą kaip deflektorių, galima jį pripildyti druskos ar smėlio, kad negarintų riebalų.