Karijos (hickory) medžio drožlės iš Char-Broil

  • Kraunamos nuotraukos

    Karijos (hickory) medžio drožlės iš Char-Broil

    Kaina 599
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Šią prekę turime sandėlyje.

    PREKĖ YRA SANDĖLYJE

    PREKĖ IŠPARDUOTA
    Į krepšelį 
    Prekės ženklas
    Tinkamiausia [1]
    Kiauliena
    Tinkamiausia [2]
    Jautiena
    Tinkamiausia [3]
    Vištiena
  • Karijos medis yra kietmedis paplitęs Šiaurės Amerikoje ir Kinojje bei Indioje.

    Nuo seno jis yra naudojamas maisto rūkymui. Labai tinka ilgam mėsos rūkymui, ypač kiaulienos šoninei, šonkauliams. Pasižymi stipriu aromatu.

    Drožlės yra stambios frakcijos, todėl smilks kur kas ilgiau.

    Norėdami naudoti šias drožles, pamirkykite jas vandenyje apie 30 minučių prieš naudojimą.

    Jūs taip pat galite jas mirkyti aluje, burbone, obuolių ar ananasų sultyse, cabernet souvignon vyne. Kai viskas bus paruošta rūkymui, drožles dėkite ant žarijų ar anglies. Kai drožlės pradeda rūkti, padėkite maistą ant grotelių ir uždarykite dangtelį. Atminkite, kad dangtis turi uždarytas, kiek įmanoma daugiau, kad maistas įgautų kuo daugiau skonio.

    Pakuotėje yra 3 litrai drožlių.