Receptai šašlykinėms: visų rūšių šašlykai, mėsos kepsniai, šonkauliai ir kebabai
Su laiku vis pildysime šią rubriką mūsų kepamais ir mūsų draugų receptais.
Įvairūs portalai mirga marga visokiais keistais receptais, bet kol nepabandai, tai ir nesužinai ar verta. Bandome kiaulienos sprandinės šašlykus raudonojo vyno marinate.
Šiam receptui mums reikės mėsos, raudonojo vyno, raudonojo vyno acto, druskos ir pipirų bei kelių džiovinto lauro lapų.
Šiam šašlykui naudokite kiaulienos sprandinę. Suaugusiam žmogui skaičiuokite apie 200-300 g mėsos. Visą mėsą reikia supjaustyti pailgais 3-4 cm storio ir 5-6 cm ilgio kubeliais.
Šiam šašlykui naudokite kiaulienos sprandinę. Suaugusiam žmogui skaičiuokite apie 200-300 g mėsos. Visą mėsą reikia supjaustyti pailgais 3-4 cm storio ir 5-6 cm ilgio kubeliais.
Šašlykui naudokite kiaulienos sprandinę ir kiaulienos šoninę. Mes naudojome 900 g kiaulienos sprandinės ir 500 g kiaulienos šoninės. Propocijas paprastai naudojame 2:1, tai yra 2 dalys sprandinės ir 1 dalis šoninės. Suaugusiam žmogui skaičiuokite apie 200 g mėsos.
Visą mėsą reikia supjaustyti pailgais 3-4 cm storio ir 5-6 cm ilgio kubeliais.
Šiam šašlykui naudokite kiaulienos sprandinę. Suaugusiam žmogui skaičiuokite apie 200 g mėsos. Visą mėsą reikia supjaustyti pailgais 3-4 cm storio ir 5-6 cm ilgio kubeliais.
Tuomet pasiruošiame sūrimą. Šiam sūrimui naudotas palengvintas "KK marinato" sūrimo receptas.
Šašlykui naudokite kiaulienos sprandinę ir kiaulienos šoninę. Mes naudojome 900 g kiaulienos sprandinės ir 500 g kiaulienos šoninės. Propocijas paprastai naudoju 2:1, tai yra 2 dalys sprandinės ir 1 dalis šoninės. Visą mėsą reikia supjaustyti pailgais 3-4 cm storio ir 5-6 cm ilgio kubeliais.