Grilis – tai prietaisas skirtas ruošti maistą ant karščio.
Nesi tikrai kaip išsirinkti grilį?
SKAITYK MŪSŲ KONSULTANTŲ PARENGTĄ PATARIMŲ RINKINĮ - KAIP IŠSIRINKTI KEPSNINĘ ARBA GRILĮ?
Bent jau iš pradžių tai buvo paprasti įrengimai kūrenami malkomis, o vėliau sukūrus anglies briketus – anglies briketais.
Tačiau ankstyvieji griliai nesuteikė didelių galimybių valdyti karščio temperatūros ar karščio tinkamo pasiskirstymo, todėl dažnai pasisekdavo maistą sudeginti, o ne iškepti.
Situacija pasikeitė, kai George Stephen, Sr. apie 1950-uosius sukūrė pirmąjį šiuolaikinių grilių atitikmenį ovalios formos grilį su dangčiu ir oro sklendėmis temperatūrai reguliuoti. Neilgai trukus pasirodė ir dujiniai griliai, o ne taip seniai prieš nepilnus 30 metų pradėti gaminti ir elektriniai griliai, kurie suteikia galimybę grilinti uždarose patalpose, be atviro ugnies šaltinio.
Pastaruoju metu kelią į grilintojų širdis skinasi keramikiniai griliai.
Savo asortimente mes Jums siūlome tiek pačius paprasčiausius, tiek ir šiuolaikinius grilius.
Asortimentas bus nuolat pildomas ir peržiūrimas.