Ugniavietė - grilis Remundi Nero M

  • Ugniavietė - grilis Remundi Nero M

    Kaina 1199 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Prekė išparduota.
    Susisiekite

    PREKĖ YRA SANDĖLYJE

    PREKĖ IŠPARDUOTA
    Prekės ženklas
    Patogu naudoti
    9-12 asmenims
    Skersmuo
    82
    Ilgis, cm
    82
    Plotis, cm
    82
    Aukštis, cm
    78
    Kepimo grotelių skersmuo
    34
    Svoris, kg
    60,9
    Tinkamas kuras
    Malkos arba medžio anglis
  • Remundi laužavietė - atviras grilis Zelos M, kurio kepimo plokštės skersmuo yra net 82 cm.

    Remundi laužavietė - atviras grilis Nero M, kurio kepimo plokštės skersmuo yra 82 cm.

    Tai ne tik puikus Jūsų kiemo interjero atributas, bei tuo pačiu tai ir atviras grilis, kuriuo galima kepti maistą tiek netiesioginėje kaitroje, tiek ir tiesiai virš kaitros, o taip pat tai ir stalas, prie kurio galima maistą suvalgyti.

    Tai pramoga ir jaunam, ir senam. Šią laužavietę - grilį galima kūrenti tiek malkomis, tiek ir anglimis.

    Uždegta laužavietė tampa traukos centru visiems esantiems aplink. Remundi laužavietė - grilis ne tik suteikia harmoningą ir jaukią ugnies atmosferą, bet ir galimybę gaminti įvairius patiekalus ir gardumynus. Šiluma kaupiasi po griliaus plokšte kuri gali pasiekti net 350 °C.

    Dėl ypatingos ugniakuro – grilio geometrijos, kepimo paviršius įkaista netolygiai, dėl to yra suformuojamos skirtingo karščio zonos, kurių temperatūra gali siekti nuo 100° iki 350° C laipsnių. Tai suteikia galimybę vienu metu ant kepimo paviršiaus kepti skirtingą maistą, pvz. ant karštesnės zonos mėsą, o ant vėsesnės daržoves.
    Kepimo paviršius yra gaminamas iš nerūdijančio plieno dėl to beveik nereikalauja priežiūros.

    Taip pat Nero M yra komplektuojamas su grotelėmis, kurios dedamos virš degimo erdvės. Po degimo zona yra įrengtas oro srauto reguliatorius, kuris gaminamas iš nerūdijančio plieno, o apačioje yra pelenų kibiras į kurį subyra pelenai. Pelenų valymas yra vykdomas per šonines dureles.

    Kepsninė korpusas gaminamas iš plieno. Visa kepsninė yra gaminama rankinių būdų, dėl to jos pagaminimas trunka net 4 savaites.

    Ši kepsninė sveria apie 60,9 kg.