Char-Broil Kamander anglinis grilis

  • Kaina 44900
    54900 Sutaupykite 10000
    pasiūlymas galioja iki 2020-12-31
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Šią prekę turime sandėlyje.

    PREKĖ YRA SANDĖLYJE

    PREKĖ IŠPARDUOTA
    Į krepšelį 
    Patogu naudoti
    9-12 asmenims
    Skersmuo
    59
    Ilgis, cm
    113
    Plotis, cm
    59
    Aukštis, cm
    80
    Kepimo grotelių skersmuo
    51
    Aukštis ant kojų, cm
    113
    Svoris, kg
    50
    Tinkamas kuras
    Medžio anglis
  • Char-Broil Kamander – tai Char-Broil patirties ir žinių pritaikymas kuriant metalinį keramikinių kamado stiliaus kepsninių atitikmenį pavyzdys, suteikiant grilintojams metalinę alternatyvą.

    Tai nėra tradicinis Kamado grilis – bet velniškai arti to

    Taigi savo išvaizda ir veikimo principais jis yra labai panašus į tradicinius kamado grilius, tačiau kadangi jis pagamintas iš metalo, tai nulemia jo savybes.

    Korpusas – savo išore yra panašus į tradicines kamado stiliaus kepsnines, tačiau yra pagamintas iš plieno, suformuojant viena nuo kitos izoliuotas dvigubas sieneles. Tuo pačiu, jis turi dangčio užrakinimo mechanizmą, kas leidžia sukurti labai sandarią kepimo erdvę. Tokia korpuso struktūra leidžia pasiekti didelį vidinės erdvės sandarumą, dėl ko degdamos anglys pagrinde kaitina tik korpuso vidines sieneles, o išorinės taip stipriai neįkaista. Tuo pačiu įkaitusios vidinės kepsninės sienelės taip greitai neatvėsta, ir savo karštį išspinduliuoja į kepamą maistą, todėl kaip ir tradicinėse kamado stiliaus kepsninėse maistas kepa ne tik dėl anglių kaitros bet ir dėl sienelių skleidžiamos karščio. Uždarius dangtį, sandarumui sustiprinti yra naudojama stiklo pluošto tarpinė.

    Oro padavimo sistemadvi sklendės: viršutinė ir apatinė, kuri yra įrengta ne korpuso apačioje, o kepsninės šone, šalia staliuko. Sklendės turi patogias reguliavimo padalas. Iš vienos pusės, kepsninės sklendes dėl tokio dizaino yra paprasčiau valdyti, tačiau iš kitos pusės aukščio skirtumas tarp sklendžių, kuris yra nedidelis, kepsninės uždegimo metu gali lemti lėtesnę oro cirkuliaciją, kol anglys įkais. Tačiau tam yra visa eilė pagalbinių priemonių: anglių kaitinimo kaminai, elektriniai uždegėjai, galų gale uždegimo skysčiai. Ši kepsninė metalinė, dėl to skysčiai į kepsninės korpusą neįsigeria.

    Vidinė kepsninės dalis. Apatinėje dalyje virš apatinės sklendės dedasi metalinis kibirėlis pelenams surinkti, kas yra ypač patogu, nes leidžia lengvai pašalinti sukritusius pelenus. Virš jo statosi grotelės anglims, ant kurių yra beriamos anglys. Anglis galima pakurti anglių kamine ir suberti jau karštas arba įkaitinti jau joms esant kepsninėje, Jums spręsti. Na o virš anglių dedasi grilio aksesuarai priklausomai nuo to ką kepsite: laikiklis riebalų indui ir pats riebalų indas (taip pat naudojamas kaip karščio deflektorius/reflektorius), kuris yra nuimamas ir vietoje jo galima įstatyti didelį kazaną; pagrindinės ketaus metalo grotelės; viršutinės plieninės grotelės. Dar vienas patogus dalykas yra išimama pagrindinių ketaus grotelių dalis per kurią yra patogu pridėti daugiau anglių, jei tik reikia.

    Kitos savybės. Kepsninė yra montuojama ant tvirto metalinio korpuso, kurio apačioje yra staliukas. Trys kojos stabiliai laiko grilį ant kojų, o dvi yra su dideliais ratukais. Dėka savo gana nedidelio svorio, nes sveria jis tik kiek daugiau 50 kg, jį yra lengva transportuoti. Grilio šone yra sulankstomas nerūdijančio plieno staliukas.

    Taigi, didelis net 51 cm pagrindinių ketaus grotelių kamado stiliaus grilis Char-Broil Kamander, su plačia komplektacija leidžia Jums iškart kepti ir rūkyti viską ką tik norite. O jo kaina yra tikrai patraukli!

    Taigi, susumavus gauname: metalinį izoliuoto metalo korpusą, nesudėtingą oro srauto valdymą, lengvą pelenų valymą, nuimamą riebalų indą/karšio deflektorių, nedidelį svorį, lengvą kepsninės transportavimą, ketaus groteles ir antrą kepimo aukštą - viskas už vieną kainą.

    Verta pamąstyti!

     

  • Alternatyvios prekės